Oct 27

Rajoy fa broma dels SMS de Bárcenas

FOTO: BOLSA MANIA

FOTO: BOLSA MANIA

La sessió d’investidura que s’està celebrant durant el dia d’avui al Congrés dels Diputats per tal d’investir Rajoy president dissabte, està essent tranquil·la pel que fa a les interpel·lacions socialistes amb Antonio Hernando, com no s’esperava d’una altra manera. I és que el PSOE ja ha cedit prou amb l’abstenció, per tant, ara no poden aixecar la catifa de Gènova ni de Ferraz perquè la pudor que faria arribaria lluny.

En canvi, amb Iglesias ha estat diferent.  Rajoy i el podemtia han entrat a un cos a cos ple d’ironia però amb dards enverinats. “Hi ha més delinqüents potencials en aquesta Càmera que a fora d’aquesta”, ha manifestat Pablo Iglesias. I el popular li ha replicat “té vosté un alt concepte de sí mateix…” (amb ironia), comentari que sembla que ha fet molta gràcia als seus colegues de partit. 

Tot seguit, ha arribat la broma dels SMS de Luis Bárcenas, motiu pel qual Rajoy va haver de demanar perdó. “El que vosté planteja és un debat a Twitter”, ha replicat Rajoy. “Per a mi és molt difícil desenvolupar-me correctament en aquests móns”, ha continuat Rajoy. I ha tornat a fer servir la ironia el representant de Podemos: “amb Twitter no, però amb els SMS vosté es mou a la perfecció”. Amb això Rajoy ha contestat: “amb Twitter vaig millorant i amb els SMS em costava més, però ara també estic millorant”. 

Amb l’objectiu de salvar el nul discurs de Mariano Rajoy, companys de partit com Javier Maroto o Soraya Sáenz de Santamaría s’han queixat de les paraules d’Iglesias: “si unsulta és que no té arguments”, ha dit la vicepresidenta. “Pocavergonya”, ha dit María Dolores de Cospedal des de l’escó pensant que no se sentiria el comentari.