Ene 12

Puigdemont té un as a la màniga i fins tot OK Diario ho sap

Segons explica el principal diari de la caverna, Ok Diario, dirigit pel polèmic Eduardo Inda, les enquestes internes que tenen Junts per Catalunya i ERC preveuen encara millors resultats per a Carles Puigdemont i una lleugera baixada per a Oriol Junqueras, resultats que es donarien en cas que no hi hagués pacte final de governabilitat i, per tant, s’haguessin de celebrar noves eleccions a Catalunya.

De manera que aquest escenari permetrà a JxCAT tibar la corda i situarà ERC en una posició més feble a l’hora de negociar condicions.
L’exili a Brussel·les sembla que ha donat bons resultats i la manca a Junts per Catalunya i la manca de discurs d’Oriol Junqueras ha afectat negativament ERC i pot continuar fent-ho davant la falta de lideratge de Marta Rovira. 

L’única preocupació seria l’auge de Ciudadanos, que també pujaria en unes hipotètiques noves eleccions, tot i que no ho faria prou com per desbancar l’independentisme, gràcies al contrapès dels comuns que no pactarien amb el bloc constitucionalista.

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.827 suscriptores