Oct 05

Puigdemont anuncia 7000 nous funcionaris i un salari mínim de 1000 euros

Aquest matí el President de la Generalitat Carles Puigdemont, durant la seva intervenció -entre molts altres assumptes també importans- ha anunciat dos iniciatives en un clar acostament a la CUP. Per una banda,amb la col·laboració de sindicats i agents socials, la creació de 7.000 noves places de funcionaris i, per l’altra, la voluntat d’implanar un salari mínim interprofessional de 1000 euros. Fet que evidencia la recuperació econòmia del nostre país després de les dràstiques i doloroses retallades al sector públic. 

Paral·lelament, Puigdemont també ha fet un discurs clarament de caire social, aquesta vegada, en un clar acostament als cupaires i a CSQP. 

Tampoc han faltat els temes habituals com sanitat, educació, prevenció social, habitatge, turisme i, especialment, corredor mediterrani i inversió privada. En aquest sentit, Puigdemont ha recordat que -tot i la demagògia d’alguns en aquest sentit- Catalunya segueix essent la nació de l’Estat Espanyol amb més inversió estrangera des de 2012, any en el que va començar el procés.