Oct 25

El PSOE amenaça la seva filial catalana amb fer-la fora dels òrgans de direcció

FOTO: EL CONFIDENCIAL

FOTO: EL CONFIDENCIAL

Comencen les amenaces. Aquesta és la seva manera d’ententdre la democràcia quan algú no està d’acord amb ells. Una vegada el comitè federal ha decidit per 139 a favor i 96 en contra abstenir-se en una sessió d’investidura a Mariano Rajoy i fer-lo president, segons ells, per salvar la ingovernabilitat, el socialista asturià i president de la gestora que governa ara el PSOE, va “avisar” el PSC que havia “d’assumir” la decisió presa pel Comité Federal.

Si això fos poc, alguns barons van tenir la poca vergonya de considerar “injust que els catalans gaudeixin de presència en els òrgans de direcció però actuïn al seu lliure albir quan els convé” quan sabem que les grans victòries del socialisme espanyol han vingut gràcies als bons resultats del socialisme català. 

Amb tot, les sancions al PSC podrien arribar a passar pel replantejament de la relació entre els dos partits i fer-los fora dels òrgans de direcció que és on es prenen les decisions importants de partit.  Així doncs, el PSC passaria al Grup Mixt del Congrés juntament amb el Partit Demòcrata Europeu Català.