Oct 13

El PSC de Badalona vol fer alcalde Albiol per venjar-se de l’alcaldessa

La iniciativa de no obrir l’Ajuntament de Badalona el passat 12 d’octubre per considerar el govern municipal que era un dia festiu a Espanya i que, per tant, els catalans no tenim res a celebrar, està portant cua. I és que ara resulta que l’oposició s’està plantejant fer una moció de censura a l’alcaldessa Dolors Sabater, a instàncies de Ciudadanos i amb el suport de PSC i PP. 

 

Ciudadanos demana “definir un programa de ciutat per al futur govern de Badalona basat en un reforç de les polítiques socials, suport a les pimes i als emprenedors, en millorar la gestió dels serveis públics, així com en la transparència, la lluita contra la corrupció i la neutralitat institucional”.

 

I que “s’ofereix a treballar per arribar a un acord amb el PP i el PSC de Badalona per escollir a un alcalde de consens i definir un pla de ciutat que es transformi en millores per a tots els habitants de Badalona”.

Recordem que Dolors Sabater, de Guanyem Badalona en comú (CUP i Podem), va ser proclamada alcaldessa d’aquesta ciutat amb els vots favorables de 15 regidors (5 de Guanyem, 4 del PSC, 3 d’ERC, 2 d’ICV-EUiA i 1 de CDC). De manera que són aquests 4 socialistes qui tindrien la clau si hi hagués un acord entre el PP (10) + Ciudadanos (1) + PSC (4).