Jun 19

El PP de Madrid supera tots els límits en un nou atac contra el català

El Partido Popular del barri madrileny de Moratalaz ha considerat que portar un grup de música en català a les festes del barri és “una clara provocació” cap als seus ciutadans. La polèmica es va generar amb la celebració de les festes d’aquest barri, i un dels grups convidats eren els valencians Zoo. Per això, José Antonio Morales de la Rosa, president dels populars de Moratalaz, ha acusat directament l’alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, de voler provocar.

En declaracions a OKdiario, De la Rosa (PP) ha criticat durament el regidor d’Ahora Madrid del barri, Pablo Carmona, que ha assegurat que “són unes festes pensades per tots els veïns de Moratalaz”. Aquesta afirmació no ha agradat gens al popular, que es pregunta: “Quants veïns de Moratalaz consideren que la Comunitat Valenciana és un Estat i quants entendran el que cantaran aquests senyors?”. I segons ells la música en català és “provocadora”. 

eontrariament a la seva voluntat, El concert de Zoo va ser un èxit de públic, i quan va acabar es van fer una foto amb els assistents aguantant un cartell on s’hi pot llegir: “Inda, gràcies per la promo” (Fan referència a Eduardo Inda, director de l’OKdiario), que havien donat suport a l’opinió dels populars, contrària al concert. 

 

 

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.818 suscriptores