Oct 06

El PP fa el ridícul portant a votació l’abandonament del procés

El Partit Popular de Catalunya amb Garcia-Albiol al capdavant, ha decidit sotmetre a votació al Parlament una resolució que insta al Parlament a, per una banda, “abandonar el procés independentista i la política de separació i confrontació entre catalans”; i, per l’altra, a “implicar-se activament en la negociació i els treballs d’un nou model de finançament autonòmic”.

I és que els populars estan “preocupats” ja que al seu entendre el procès crea “la divisió en la societat i en les famílies catalanes” i que representa una “amenaça” per la “majoria de catalans, que se senten espanyols”. 

Paral·lelament, el PP sol·licita que el Parlament insti el Govern de Junts pel Sí a “actuar amb lleialtat institucional, complir l’ordenament jurídic i les sentències judicials, abstenint-se de desenvolupar cap tipus d’iniciativa política, jurídica o social que tingui com a objectiu desenvolupar o exercir competències que no li són pròpies d’acord amb l’Estatut d’Autonomia”. Per tant, exigeix al Govern que “ha d’aturar, deixar sense efectes i revertir els acords adoptats per a la creació i implantació de les anomenades estructures d’estat”.