Nov 16

El portaveu del PSOE s’inventa que Rufián va en cotxe oficial i la caverna ho explota

FOTO: 20 MINUTOS

FOTO: 20 MINUTOS

El portaveu adjunt d’ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha tornar a ser l’ase dels cops i els diputats del PSOE l’han acusat de fer demagògia per utilitzar cotxe oficial del Congrés i alhora criticar les despeses d’aquesta Cambra. 

Rufián ha denunciat l’elevat cost amb àpats que gasta el Congrés, un milió d’euros anuals per emetre per satèlit el seu canal del parlament i 35.000 euros en regals institucionals. “És de pura decència política que es tracta de diners que surten de l’esforç de la gent”, ha denunciat. 

Li ha contestat el diputat del PP Jaime Olano i el socialista Miguel Ángel Heredia que Espanya és uno dels països que gasta menys en el seu Parlament i ha retret al republicà que utilitzés cotxe oficial per anar a l’estació d’Atocha. 

Rufián ha demanat la paraula per al·lusions i ha dit que això era fals, ja que de fet ERC va renunciar a la tinença de cotxe oficial. Però els unionistes han insistit en què hi havia un vídeo que ho demostrava. 

Després, ERC, una vegada vist el vídio, ha precisat que Esquerra no té cotxe oficial i que Gabriel Rufian, que no surt a la gravació, no ha compartit mai viatge amb els diputats que hi apareixen, els quals, cap d’ells és d’Esquerra. “L’únic vehicle “oficial” que pot haver utilitzat Rufián és d’alguna cadena de televisió, que ofereix el trasllat als convidats dels seus programes.