Nov 02

El periodista ultra Luis María Ansón amenaça Pablo Iglesias amb documents del CNI

La caverna mediàtica unionista i espanyolista no en té prou en criticar l’independentisme català que per tenir contents els seus lectors han de fer-ho també amb l’esquerra espanyola, deixant clar que no es pot pensar diferent a ells. Així, en un article titulat “El caudillaje de Iglesias” el diari El Mundo, a través del periodista Luis María Ansón, analitza les frases de Pablo Iglesias durant el debat d’investidura a Mariano Rajoy: “Sólo me debo al honor de mi patria, no al Parlamento”. Diu Ansón que aquesta frase és la que va “convertir Hitler en dictador a Alemanya; Mussolini a Itàlia; Franco a lestat espanyol; Fidel Castro a Cuba;  Hugo Chávez a Venezuela i -no tenint-ne prou amb aquesta dosi de demagògia- afegeix que va ser la frase que va “acunyar” Lenin y “va exacerbar” Stalin. En fi, una acusació de dictador en tota regla. 

Ansón també ha amenaçat Iglesias dient-li que el CNI té una sèrie de documents que l’implicarien coses lletges, sense especificar més.

 

Tot i això, reconeixen que Iglesias és el millor orador del Congrés, però que la seva capacitat dialèctica implica que tingui raó. Només faltaria, estem parlant d’El Mundo.