Jun 18

Pedro Sánchez: “Espanya estima moltíssim a Catalunya”

El nou secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha pronunciat un discurs aquest matí en què ha dedicat una gran part del temps a parlar sobre la qüestió catalana, directament i indirectament. El líder socialista ha assegurat que “Espanya estima Catalunya”, i ho ha argumentat dient que “Espanya no és ni Rajoy ni el PP. Espanya no és immobilista, Espanya no és insolidària, Espanya no és anticatalana. Espanya és plural i diversa, Espanya és progressista i Espanya és solidària”.

 

Sánchez ha tornat a insistir amb  “la reforma constitucional com la sortida lògica i racional”, una reforma en forma d'”estat federal”. El líder del PSOE creu que “no podrem trobar solucions ni des de l’intent de trencar la unitat territorial ni des del neocentralisme d’un país que continua sense admetre la diversitat territorial”.

Tot i això, després de tantes paraules boniques com feia Jose Luis Rodriguez Zapatero, Sánchez ha insistit en la idea que “som un país amb un sol Estat i amb una única sobirania, la del conjunt dels espanyols” motiu pel qual assegura “no donem suport al referèndum independentista” i que els dos governs (Catalunya i Espanya) “no volen negociar i viuen millor en el conflicte”.

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.823 suscriptores