May 01

Paco Marhuenda passa comptes amb Ciudadanos i treu aquests draps bruts del seu finançament

Paco Marhuenda és l’escolanet del Partido Popular. Antic diputat del Parlament de Catalunya – on es feia dir Francesc – ha rebut condecoracions del govern Rajoy com quan va ser nomentat «Comissari d’Honor» per part de Jorge Fernández Díaz. Des del diari La Razón – dirigit per ell des de fa una bona colla d’anys – no dubta a afavorit tant com sigui possible el seu partit. I si fa falta ho fa criticant Ciudadanos, a qui odia perquè els considera uns «advenedizos». Ara ha publicat a primera pàgina els darrers informes del Tribunal de Cuentas que deixen molt malparat el partit de Rivera.

La Razón afirma que «durante 2014 y 2015 aseguró que los pagos hechos por terceras personas que el partido de Rivera contabilizó como donaciones en especie es «un incumplimiento susceptible de constituir una infracción» al ser uno de los supuestos tipificados de este modo en la Ley Orgánica de Control de la Actividad Económico Financiera de los Partidos Políticos.»

Ciudadanos considera que tot això no té importància i defensen la gestió del seu líder Albert Rivera. Ho ha afirmat un tal Saúl Ramírez a la comissió d’investigació sobre corrupció del partits polítics espanyols.

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.831 suscriptores