Nov 16

Pablo Iglesias, conta TV3

 

Riverola recorda en el seu article que “divendres passat, davant de representants de 40 ambaixades, Pablo Iglesias va defensar la via del referèndum català i remarca que després dels sonats fiascos que ha tingut la internacionalització del procés, la notícia era rellevant. Sorprenentment -lamenta-, els informatius de TV3 no ho van considerar així. El ‘Telenotícies vespre’ va dedicar gran part del programa a escalfar motors per a la mobilització de diumenge passat”.

I no satisfeta amb el dit fins ara, va continuar: “es va recordar la detenció de l’alcaldessa de Berga, la querella contra Carme Forcadell, el 9-N… El relat, convenientment trufat de lloes a la democràcia i a la llibertat d’expressió, no va dedicar ni un minut a la posició d’Iglesias”. 

Així, segons Emma Riverola “TV3 va prioritzar la idea d’una Catalunya atacada, sense ningú que la defensi més enllà de l’Ebre. L’elecció no és intranscendent. Especialment si, més que solucions, el que es busca és alimentar un clima d’agitació permanent que consolida els mateixos de sempre en el poder”.