Jun 19

Oriol Junqueras adverteix l’Estado español de les conseqüències de les seves amenaces

FOTO: PERIODISTA DIGITAL

El vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, ha advertit el Gobierno de España, que lidera el seu president, Mariano Rajoy, de les possibles conseqüències que tindria una suspensió total de l’autonomia de Catalunya prevista a l’article 155 de la Constitución o d’algunes de les seves competències per la celebració del referèndum de l’1 d’octubre, com ara els Mossos d’Esquadra o Ensenyament.

En aquest sentit, durant un dinar de la Cambra de Comerç de Barcelona, Junqueras ha avisat que això seria dolent per a l’Estat. “El dia 2 d’octubre el Gobierno de España voldrà actuar amb la màxima responsabilitat, conscient que les reputacions institucionals són sempre creuades, i amb la voluntat d’assumir totes les responsabilitats que ens corresponen”.

“Estem convençuts que la majoria d’institucions seran els més interessats en que sigui així, i que ningú ens impedeixi assumir-les perquè si algú encara que fos de manera temporal i petita posa pals a les rodes, es perjudicaria a ell mateix”, ha dit per concloure. 

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.805 suscriptores