Ene 13

Nova jugada bruta del Constitucional per evitar la investidura del President Puigdemont

A pocs dies de la celebració de la jornada en què es constituirà el Parlament de Catalunya, que tindrà lloc el 17 de gener per imposició de M. Rajoy, encara no se sap com es durà a terme la investidura del President Carles Puigdemont, encara exiliat a Brussel·les des del passat 27 d’octubre, que serà deu dies més tard,

Tot apunta, segons han comentat fons properes a Junts per Catalunya, que l’entorn del President valora una investidura telemàtica, en què Puigdemont pronunciï un discurs per videoconferència o per un altre mitjà electrònic. Una altra alternativa seria que un diputat de la seva llista llegís el seu discurs. 

És per això que el Tribunal Constitucional es planteja suspendre la sessió d’investidura fins i tot abans que es voti a Puigdemont. Els experts creuen que la impugnació i la posterior suspensió per part del TC, es podria fer de forma exprés durant la pròpia celebració del ple, amb la finalitat d’evitar que Puigdemont fos investit i posteriorment el seu nomenament seria suspès pel TC.

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.828 suscriptores