Nov 21

Nou ridícul d’Àngel Ros

FOTO: DIRECTE

FOTO: DIRECTE

Demà dimarts el Congrés dels Diputats espanyol té previst votar el suplicatori de Francesc Homs “gràcies” als vots de PP, PSOE (inclòs el PSC) i Ciudadanos, que ja han anunciat que ho faran a favor, i per tant, el diputat del PDC perdrà l’aforament i serà jutjat pel Tribunal Suprem espanyol pel cas del 9 de novembre.

En una entrevista al Matí de Catalunya Ràdio, el president del PSC i alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha intentat defensar la postura del seu partit, malgrat que ell mateix va participar en aquella votació i aquell dia va assegurar que els problemes se solucionen amb ‘diàleg’ i ‘votant’. “És evident que s’ha excedit la judicialització de la política en aquest país, però això han anat vinculat a què no hi ha hagut diàleg, i quan no hi ha diàleg els problemes només es resolen per la via judicial” ha dit Ros. I ha continuat: “els ciutadans veuen coherent que es compleixin les lleis”.

Per acabar, i sobre la causa oberta en contra de l’ex-president Artur Mas i lles ex-conselleres Irene Rigau i Joana Ortega ha afirmat que és “una molt mala notícia”, però ha reiterat que la ‘judicialització de la política, només se la carrega el diàleg’.

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.827 suscriptores