Nov 28

Nou clatellot de Vicent Sanchís a El País pels atacs del diari del 155 a TV3

Després d’un duríssim editorial del diari unionista i espanyolista El País contra la Televisió Pública Catalana, TV3, i contra el seu director, Vicent Sanchís, aquest ha contestat amb contundència contra el mitjà de Prisa, a a través d’una entrevista al diari digital El Món. 

El diari de Cebrían proposava, gairebé, tancar la cadena en el marc de les mesures que acompanyen l’article 155 de la Constitució, ja que, segons la seva manera de veure la democràcia, TV3 ‘adoctrina’ i explica la realitat d’una manera esviaixada. 

 

Sanchís ho ha atribuït a una campanya de “desprestigi” i ha defensat la reputació de TV3 a nivell català i europeu. “Només cal veure com avancen les audiències a Catalunya entre els qui demanen una manera concreta d’informar i aquells a qui acusen de no fer-ho”. I tot seguit llençava un missatge dirigit a El País sense esmentar el seu nom: “[…] Quan un mitjà perd lectors d’una manera tan dràstica i és incapaç d’acceptar-ho, i quan un altre mitjà guanya audiència al doble de velocitat, i el primer mitjà acusa el segon, és que passa alguna cosa”.

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.830 suscriptores