Jun 01

El Mundo demana totes aquestes mesures repressives contra Catalunya

El diari El Mundo va publicar un contundent editorial contra Mariano Rajoy acusant-lo de ‘permisiu’ i explicant-li com actuar per frenar l’independentisme. “Aplicar la ley con todas sus consecuencias“. En aquest sentit, assenyala (en referència a les aspiracions independentistes) que “el seu desafiament no és fruit d’una impostura, sinó de l’obert propòsit de dinamitar el marc constitucional i estatutari”.

 

“El dret d’autodeterminació no té cabuda en un Estat de Dret com és Espanya, així que mentre la Generalitat no faci marxa enrere amb la consulta, l’única sortida per al Gobierno és combinar l’arsenal legal -recorrent al TC les inacceptables lleis de desconnexió- amb l’enduriment de les condicions en matèria de finançament”.

 

L’editorial demana així l’ofegament econòmic de Catalunya: “L’Estat ha acreditat el seu compromís amb la delicada situació que arrossega la Generalitat mitjançant els diferents mecanismes -com el FLA- i finançant el 65% dels 78.000 milions d’euros de deute de la Generalitat.

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.821 suscriptores

1 ping

  1. […] El Mundo demana totes aquestes mesures repressives contra Catalunya […]

Los comentarios han sido desactivados.