Mar 07

Montoro investiga subvencions obviant que alguns digitals no estem subvencionats i li seguirem plantant cara

El secretari d’Estat d’Hisenda i número dos de Cristóbal Montoro, José Enrique Fernández de Moya, ha requerit a les entitats del sector públic de la Generalitat perquè informin sobre pagaments o ajudes atorgades des de l’any 2015 a una seixantena de persones, entitats, empreses o mitjans de comunicació, entre les quals, i com a més destacades, hi ha l’expresident de l’ANC, Jordi Sànchez, i el president d’Òmnium Cultural,Jordi Cuixart, o l’expresidenta de l’AMI, Neus Lloveras.

 

 

El requeriment s’ha enviat a la interventora general, Rosa Vidal Planella, i es demanen explícitament que s’informi de «la totalitat dels pagaments efectuats» per «qualsevol concepte». Tot fa concloure que el ministeri dirigit per Montoro continua la seva investigació cercant indicis que demostrin que el Govern va invertir fons públics per finançar el procés d’indeèndència i d’aquesta manera argumentar el delicte de malversació de fons públics.

Montoro oblida que no cal que un mitjà de comunicació estigui subvencionat per fer política a favor del procés d’independència i denunciar la repressió de l’Estado. Aquest diari mateix n’és l’exemple més clar. En el moment de redacció d’aquest article no està rebent cap subvenció pública per part de cap administració i és voluntat i vocació dels seus periodistes seguir la línia que seguim.

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.831 suscriptores