Nov 03

El missatge sobre què farà Europa després del 21D que hem de fer viral perquè tothom voti

En les últimes hores s’ha fet viral un escrit de Mark Serra en què explica què farà Europa i quina reacció tindrà després de les eleccions imposades del 21 de desembre. El testimoni dels seus amics, amb contactes a altes esferes europees, és molt important per analitzar el procés des d’una òptica externa que també cal tenir en compte: 

 

 

“Avui m’ha passat una cosa que m’agradaria compartir amb vosaltres:
Ha vingut a sopar un dels meus millors amics i el seu nòvio, que és vicepresident d’un dels bancs més importants de Luxemburg.

Lògicament hem estat parlant tota l’estona de la situació catalana i ell m’ha explicant com es veu des de França, Luxemburg, però sobretot des del cor financer europeu.
M’estava explicant que, encara que a mi em sàpiga greu, l’1-O no es va veure com un veritable referèndum a Europa però que, en canvi, el 21D sí. Em deia que el 21D, li agradi a Rajoy o no, Europa estarà mirant si realment l’independentisme és majoria o és com diu Rajoy, una minoria. També m’ha dit que, encara que a nosaltres ens sembli impossible, és ara quan per primera vegada, s’està descobrint amb tota la seva dimensió el cas català a Europa. Tot i que no es digui en públic, la deriva autoritària i feixista espanyola l’ha posat en la corda fluixa. Si l’independentisme guanya i deixa clar al 21D que es majoria, la posició espanyola caurà com un castell de cartes.

M’ha explicat que en els sectors financers es veu molt clar que Catalunya té a la seva ma fer caure Espanya i, amb ella arrossegar Europa a un enorme problema financer. Per tant, tenen molt respecte a la força de Catalunya i tenen clar que tenim molt més poder del que ens pensem si l’independentisme és majoria i va a una. Espanya és una bomba de rellotgeria econòmica a punt d’esclatar per la incompetència dels darrers governs. M’ha dit: “No t’enfadis amb mi quan et dic que el 1-O no ha tingut massa impacte com a votació a Europa, però si va tenir una gran repercussió la violència espanyola, el pacifisme català i, la bona noticia és, que teniu un referèndum el 21D que si que s’espera amb una especiació mundial”.
Mark Serra.

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.829 suscriptores