Jun 03

El missatge que circula per les xarxes encoratjant els militars espanyols a fer un cop d’Estat

FOTO: PARAINMIGRANTES .INFO

Els militars espanyols ho tindrien tot preparat per donar un cop sobre la taula davant el que ells creuen “la passivitat del Gobierno de España” per aturar el “cop de mort” que hauria rebut per part de “l’abús separatista català”. Davant d’aquestes ‘amenaces tan greus’ consideren que haurien de “complir amb el seu compromís de defensa de la sagrada unitat nacional”.

 

Tot plegat segons un article publicat al digital Elmunicipio.es sota el títol “Mensaje a los soldados de España”, que recull un missatge atribuït pel periodista i escriptor Josele Sánchez a la cadena Radio Ya. El text assegura que l’actual situació política està “al límit” ja que “la pàtria, hereva de segles d’història i per la qual tants espanyols van entregar les seves vides, ha rebut un cop de mort”, procedent dels independentistes catalans. Per això, l’única sortida possible, és la intervenció militar i que depèn d’aquest col·lectiu “que la pàtria continuï existint o no”. I continuen: “el Gobierno de España encara és a temps d’actuar amb lleialtat, a temps de no passar com els covards que van consentir l’abús separatista català”, insinuant l’aplicació de l’article 155 i la suspensió de l’autogovern català.

 

Però si no ho fan i, per tant, cedeixen davant la que consideren “provocació xulesca a la resta d’espanyols”, els militars tenen “un compromís amb l’honor i amb la veritat que està, fins i tot, per sobre de la seva obligada disciplina”. I davant d’això tan greu podrien “saltar-se les ordres rebudes i també l’ordre constitucional i a protagonitzar un aixecament militar”.

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.820 suscriptores

Los comentarios han sido desactivados.