Nov 30

Mireia Vehí dóna les claus per lluitar contra el Club del 155

La diputada de la CUP al Parlament de Catalunya, Mireia Vehí, ha animat a través del seu perfil de Twitter a comabtre junts i juntes les polítiques de la por orquestrades pel club de l’article 155 i per les entitats unionistes. 

En aquest sentit, l’entitat ultra Somatemps ha convocat una concentració just davant la seu de la CUP amb l’objectiu de provocar i insultar. És per això que des de la CUP Crida Constituent s’ha emès el següent comunicat:

 

1. No ens faran callar. La CUP mantindrà la reunió prevista per aquest dissabte a la seu nacional. Hem pres la decisió de no deixar-nos intimidar i no aturarem la nostra activitat política per les amenaces feixistes. 

2. La CUP ha posat en coneixement de la Junta Electoral i dels Mossos d’Esquadra la convocatòria de l’extrema dreta davant de la nostra seu amb la voluntat que aquesta concentració sigui desautoritzada i que es garanteixi en tot moment el normal desenvolupament de la nostra activitat política.

3. En el darrer any la seu de la CUP ja ha estat objectiu en diverses ocasions d’aquests grups feixistes, els quals han fet de pintades i sabotatges contra les nostres instal·lacions. Per altra banda, cal recordar que en la ràtzia del passat 20 de setembre la nostra seu també va ser objectiu de la policia nacional espanyola, qui va intentar accedir-hi sense cap autorització i va mantenir un setge de 7 hores davant d’una seu defensada per milers de persones.
 
4. Denunciem un cop més la violència que l’extrema dreta està escampant arreu del país amb les seves concentracions o en les mobilitzacions organitzades per Societat Civil Catalana juntament amb C’s, PSC i PP. Per la CUP, aquesta activitat de l’extrema dreta no és un fet casual i entenem que forma part d’una estratègia d’Estat per impedir amb violència i amenaces el desplegament de la República Catalana.

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.831 suscriptores