Nov 10

El ministre de l’Interior francès explica que Fernández Díaz el perseguia amb imatges de santes

FOTO: REPUBLICA.COM

FOTO: REPUBLICA.COM

És pública i notòria la immensa religiositat de l’exministre de l’Interior, Jorge Fernandez Diaz, ja que aquesta ha marcat el seu tarannà durant la legislatura. En aquest sentit, per posar un exemple, va dir que comptava amb l’ajuda d’un  angel de la guarda propi i que li diu “Marcelo”. Però és que això no és tot, ara s’ha sabut que  la seva fe arribava molt més lluny fins al punt d”intentar adoctrinar companys seus europeus amb estampetes de sants en plena reunió d’un Consell de Ministres de Justícia i Interior de la Unió Europea (UE).

Ho sabem gràcies al Ministro de l’Interior francès, Bernard Cazeneuve, conegut per la seva laicitat i explica que els fets van transcórrer en el marc d’una trobada a Luxemburg per tractar temes d’immigració a la UE. 

Fernández Díaz li va proposar viatjar junts a Roma per assistir a la canonizació, prevista pel dia 18 d’octubre de l’any passat, perquè aquest dia també seria canonitzada la espanyola mare María de la Purísima, que va morir l’any 1998 a Sevilla.