Nov 07

Manuel Valls s’ofereix a Espanya per empresonar Puigdemont

L’exprimer ministre francès, el ‘català’  Manuel Valls ha demostrat el seu unionisme i la seva proximitat amb el Gobierno d’España i amb Mariano Rajoy i s’ha demostrat predisposat a reportar el president de la Generalitat Carles Puigdemont a la justícia espanyola per part de Bèlgica.

En una entrevista concedida a Onda Cero, Manuel Valls va expressar la voluntad de “cooperació entre les democràcies d’un Estat de dret”, en relació a la cooperació que desitja que es produeixi entre la justícia espanyola i belga en el marc de la Unió Europea. “Europa és un Estat de dret i Espanya és un Estat de dret, és a dir, la justícia belga ha de saber-ho”, ha argumentat.

 

Em aquest sentit, Valls ha admès que “totes les hipòtesis són possibles”, fins i tot la que la justícia belga pugui negar a la jutge de l’Audiència Nacional (AN)Carmen Lamela el lliurament de Puigdemont i els quatre exconsellers que estan a Brussel·les acusats de rebel·lió, sedició, malversació de cabals públics, prevaricació i desobediència.

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.829 suscriptores