Sep 24

Manifest d’un grup de seguidors de l’Espanyol a favor del referèndum

Davant de la passivitat del RCD Espanyol amb la respressió policial de l’Estado espanyol amb Catalunya, amb la detenció de diversos alts càrrecs de la Generalitat per part de la Guardia Civil així com amb la pràctica de diferents escorcolls a diferents empreses, un grup de socis, penyistes i aficionats han decidit fer un comunicat conjunt expressant el seu malestar amb el club i la solidaritat amb el poble de Catalunya.

 

 

D’aquesta manera, aquesta posició -no institucional- se suma a les mostres de suport ja publicades del FC Barcelona i el Girona FC: 

 

1- Davant la desproporcionada actuació de l’Estat, impròpia d’una democràcia europea, el nostre total desacord i nostra ferma condemna dels greus fets esdevinguts.

2- El nostre suport i defensa d’autogovern de Catalunya, així com dels òrgans i representants del mateix, sorgits de la voluntat democràtica de tots els ciutadans i ciutadanes.

3- El nostre malestar i disconformitat davant el posicionament adquirit per l’actual directiva davant la situació excepcional que s’està vivint en aquests moments a Catalunya. L’Espanyol és una de les institucions esportives i socials més importants del país i, en moments com aquests, cal defensar els drets democràtics i civils de la societat de la qual forma part i a la qual tant vol.

4- Respectem la pluralitat i diversitat existent en la família perica, però la no defensa d’aquests drets democràtics irrenunciables per part de la directiva, ens posiciona i ens allunya de la pretesa neutralitat amb al que el club diu manifestar-se.

 

FONT: SOCIS RCD ESPANYOL

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.830 suscriptores