Ene 10

Li paren els peus a Dolors Montserrat i es desdiu de la seva última proposta

 

FOTO: EL MUNDO

FOTO: EL MUNDO

Després de ahir la ministra de sanitat, Serveis Socials i Igualtat, Dolors Montserrat, digués a Ràdio 4 que vol “ajustar” el copagament farmacèutic per als jubilats que cobren pensions més altes, en el tram de renda que va dels 18.000 als 100.000 euros, ara fa marxa enrere i nega tenir la intenció de fer-ho i haver-ho dit. 

 

monts

 

Ahir, abans de fer el tuit anterior, la ministra manifestava la intenció de mantenir el copagament farmacèutic de 8 euros el mes per als jubilats que no cobren res i fins als quals tenen una renda de 18.000 euros l’any. Tot i això, suposadament després que li piquessin la cresta des de dalt, ha sortit a rectificar les seves paraules a RTVE llançant un missatge de “tranquil·litat” assegurant que a l’agenda del PP no està previst l’increment del copagament farmacèutic.

 

Montserrat ha precisat que “revisar els actuals trams no significa incrementar el copagament dels pensionistes amb les rendes més altes, sinó potser que els baixis als que tenen menys”. I ha continuat, “no alarmem als pensionistes i per això vull tranquil·litzar-los”, ha insistit la ministra. 

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.818 suscriptores