Nov 13

L’Hospital Trueta de Girona desenmascara la caverna i explica la veritat dels fets

FOTO: FEM GIRONA

FOTO: FEM GIRONA

Com recordareu, ahir ens fèiem ressò de la polèmica entre el CD Tenerife i l’Hospital públic de Girona, en què el club canari sostenia que des del centre mèdic es van negar a utilitzar el castellà per atendre a Víctor Vitolo. Aquesta polèmica se sumava a les crítiques de Xavier Garcia-Albiol al conseller de salut, Toni Comín, en acusar-lo de “bohemi” i de “sortir de marxa” en dies laborables.

Segons hem pogut saber pel Diari de Girona l’Hospital Universitari Josep Trueta de Girona ha emès un comunicat en el què considera que: «”l pacient va arribar al centre dissabte a la tarda acompanyat per diversos membres del seu equip. Van dirigir-se directament a la infermera de triatge i allà la professional, com és habitual, els va preguntar en què els podia ajudar, en català. El pacient i acompanyants es van presentar com a integrants del Club Deportivo Tenerife, van explicar la situació i van demanar si podien parlar en castellà. Immediatament la infermera va canviar d’idioma. Pocs minuts després, van informar a una zeladora que canviarien de centre sanitari perquè tenien una mútua”.

El jugador va ser atès, finalment, a la Clínica Girona. Vitolo va jugar ahir el partit del seu equip contra el Numància.