Oct 14

L’extrema dreta d’Alba de Tormes intenta boicotejar el pregó de Sor Lucía Caram

El poble Alba de Tormes (a la província de Salamanca) ha intentat boicotejar el pregó de Sor Lucía Caram. La polèmica s’ha desplegat arran de tres pancartes que van aparèixer ahir a la matinada. Caram havia estat escollida com a pregonera de la Festa Major d’aquesta població i, tot i les protestes en contra de la seva persona, la monja diu que “hi asistirà perquè l’Ajuntament m’ho demana i perquè m’hi han convidat”

Els autors de les pancartes són membres del Centre Social i Nacional de Salamanca (CSyN), segons van informar ahir ells mateixos al seu compte deTwitter, i ho han fet perquè “una monja separatista no és la persona més indicada per fer un pregó”.

L’alcalde del poble, Jesús Blázquez, va assegurar al diari “Salamanca 24 horas” que l’elecció de Sor Lucía Caram era  “per la seva labor social, per ser monja i simpatitzant de Santa Teresa”, així com per “la seva relació amb el Papa”. I ha afegit que “no vindrà a fer un míting sobre la independència perquè el que ens mou (en aquestes festes) és la fe i la pau”