Oct 26

L’Estat prohibeix fins i tot protestar per el retorn dels toros al nostre país

El PACMA es mobilitzarà en diversos actes que ha convocat en protesta del retorn dels toros a Catalunya. Així, el Partit Animalista ha organitzat un total de 13 concentracions arreu de l’Estat espanyol per protestar contra la sentència del Tribunal Constitucional (TC), que va anul·lar la  Llei de prohibició de les corrides de braus a Catalunya que havia estat aprovat pel nostre Parlament. Pel PACMA, la sentència és “un retrocés en el respecte cap als animals”.

FOTO: PACMA.ES

Pel que fa a casa nostre, el Partit Animalista ha organitzat una mobilització a la plaça Catalunya de Barcelona i davant de les subdelegacions del govern espanyol a Bilbao, Còrdova, Lleó, Madrid, Mallorca, Múrcia, Sevilla, València, Saragossa, La Palma de Gran Canària, Donosti i Vitòria. 

Així mateix han lamentat que el govern espanyol en funcions hagi intentat impedir aquestes concentracions a les ciutats de Còrdova i Sevilla, tal i com ha explicat a El Món la presidenta del Partit Animalista, Sílvia Barquero.

Segons ha afegit i no ens sorprèn gens, el govern del PP hauria denegat els permisos en aquestes dues ciutats, però el PACMA intentarà que les concentracions es puguin dur a terme, ja que “la gent ja havia estat convocada, i hi anirà igualment. Esperem que es puguin fer”.