Feb 16

L’espanyolista Rafa Nadal vol ser president del Real Madrid

FOTO: EL ESPAÑOL

El tennista manacorí Rafa Nadal ha reconegut que li “agradaria presidir algun dia el Reial Madrid”, tot i que ha volgut deixar clar que el club blanc té “gran president, Florentino Pérez”, afegint que “no és quelcom que es pugui plantejar a dia d’avui”.

“Estem molt bé com estem, tenim un gran president ara mateix i no crec que el Reial Madrid em necessiti, però mai se sap el que pot passar en el futur, no és alguna cosa que a dia d’avui em pugui plantejar”, va contestar Nadal en una trobada amb clients del Banc Sabadell a Coruña. 

 

Nadal va afegir que és “un apassionat del futbol, de l’esport en general, i el Reial Madrid és el meu equip, així que, encara que presidir-ho sigui una utopia, no rebutjaria aquesta opció si algun dia arribés a produir-se”. En aquest sentit va manifestar: “si em preguntes si m’agradaria (presidir el Reial Madrid), clar que m’agradaria, per què no. Però d’aquí al fet que el sigui… crec que no va a ser”, manifestacions que van provocar els aplaudiments dels assistents. 

 

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.807 suscriptores

1 ping

  1. […] Rafa Nadal, tennista espanyol, ha manifestat la seva voluntat de ser President del Real Madrid. […]

Los comentarios han sido desactivados.