Nov 16

Les xarxes fan broma de la incultura de la promesa de la dreta rància espanyola

FOTO: LA RAZON

FOTO: LA RAZON

Inma Sequí és sotssecretària de Joventut de VOX i presidenta del partit ultradretà a Conca. Però és més famosa per les seves sortides de to en Twitter. Va ser agredida en 2015 i va denunciar l’ “odi” del que va ser víctima, però després va saltar a la fama per cridar “porcs separates” als qui van xiular l’himne en la final de Copa entre Barça i Atlètic. I va repetir amb els seus insults als joves musulmans, que li van deixar en evidència a la xarxa social.

Sequí ha tornat a per més i aquest dilluns ha tornat a fer el ridícul i ha estat posada en evidència de la mà d’Esquerra Unida. Tot ha començat amb un tuit d’Alberto Garzón, coordinador general d’IU, que celebrava el 99 aniversari de la Revolució d’Octubre de 1917.

I Sequí s’ha apressat a enviar un missatge a Garzón, amb una imatge dramàtica d’una mare sostenint el cadàver del seu fill. Una estampa amb la qual la dirigent de VOX intentava il·lustrar els mals del comunisme, al costat del missatge: “T’envien records des del més enllà”.

El problema és que la imatge és un fotograma de la pel·lícula El Cuirassat Potemkin, de Serguéi M. Eisenstein, que està ambientada en 1905. De fet, la imatge il·lustra una matança dels tsaristes, contra qui després es rebel·larien els bolxevics.