Oct 05

Les tropes de Felipe VI fan de les seves a Lleida amb l’objectiu d’igualar la brutalitat de les de Felipe IV

Una gran quantitat d’agents de les forces d’ocupació espanyoles encara estan en diversos hotels de la ciutat de Lleida. Segons ha informat Nació Digital, els agents s’han enfrontat de males maneres a diversos lleidatans als voltants de l’Hotel Real i vestits de paisà, han desafiat i amenaçat diversos ciutadans des de dilluns passat.

Una noia explica un testimoni a NacióLleida i relata que van veure com entraven els agents, que anaven en grup, i que un dels policies se la va quedar mirant i li va fer una fotografia després de veure-li el logo d’un sindicat a la jaqueta. Vista la situació, la noia va decidir marxar del lloc amb la seva parella, un fet que va encendre el policia, que va proferir insults contra els dos joves: “Valientes, venid aquí os digo! que vengáis!”, cridava com un boig fins que la noia va alertar els Mossos d’Esquadra. “Vaig passar por”, admet.

 

 

 

Aquestes provocacions i amenaces no han estat la úniques, ja que els policies també han mantingut bronques amb diversos veïns en bars propers a l’hotel de l’Avinguda Blondel.

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.820 suscriptores