Oct 23

Les piulades amb llenguatge tavernari d’un dirigent del PP de Barcelona

Llenguatge propi de José Luis Torrente, el personatge interpretat per Santiago Segura que resumeix molt bé les qualitats del típic pinxo espanyol. Així es com podríem definir la manera d’expressar-se de Rafael B.González, dirigent del PP de Barcelona i que ha figurat en múltiples ocasions a les llistes del partit conservador.

La primera de les piulades correspon a una resposta que encara no entenem. L’expressió «chochona sex» és, com a mínim, inquietant.

rafa3

Més enllà de la broma, trobem dues piulades molt inquietants. La primera d’elles fa referència a la fugida per la frontera de França de molts republicans i catalanistes en finalitzar la Guerra Civil espanyola. González diu que són «valientes insumisos» i els compara amb els sobiranistes de l’actualitat. No podia faltar una falta d’ortografia en l’idioma de l’Imperio, molt habitual en aquesta classe de gent: «hulleron»:

 

rafa2

I la segona piulada més preocupant és la següent. Rafael González insinua que les amenaces de mort cap a Carles Puigdemont per part de Jorge Fernández Hernández eren falses (el tal Fernández fins i tot es va disculpar, el que tira per terra la teoria del dirigent popular) i que aquestes realment provenien de la «tribu de los que le apoyan en el Viaje a Ítaca», en clara referència a la CUP.

rafa1

Sens dubte, un bon digne representant de la caspa més espanyolista que no afavoreix en res, la imatge de moderació que sempre intenten vendre -sense èxit- els dirigents del partit que dirigeix Mariano Rajoy.

3 pings

  1. […] B.González, vell conegut del Twitter de Per Catalunya i president del PP de Gràcia segons vam saber arran d’aquella notícia, ha escrit una […]

  2. […] Ja us n’havíem parlat en altres ocasions (VEURE AQUÍ i AQUÍ). […]

Los comentarios han sido desactivados.