Ene 07

Les empreses vinculades a Morenés van rebre 15 milions d’euros quan era Ministre

 

FOTO: EL CONFIDENCIAL

FOTO: EL CONFIDENCIAL

Segons ha informat Es Diario, el Govern espanyol va adjudicar contractes per valor de 115 milions d’euros a les empreses amb les quals Pedro Morenés, ja exministre de Defensa, va estar vinculat abans d’entrar al càrrec. En total, les societats del Grup Segur (Segur Ibèrica, Segur Control i Consorcio de Servicios), Instalaza i MBDA han signat 108 contractes amb l’Administració central mentre Morenés va ser el titular de la cartera de Defensa, d’acord amb les dades de la Plataforma de Contractació de l’Estat i el BOE recollits i analitzats per eldiario.es.

Pedro Morenés va ocupar diferents llocs de direcció en aquestes empreses just abans de ser nomenat ministre de Defensa. Des de llavors fins al seu cessament, el 4 de novembre de 2016, els contractes del Govern a aquestes companyies sumen 115 milions d’euros. D’aquests, 22 van ser adjudicats directament pel Ministeri de Defensa.

L’exministre va presidir el consell d’administració del grup de seguretat privada Segur entre novembre de 2011 i gener de 2012, segons dades del Butlletí Oficial del Registre Mercantil (BORME). Mentre Morenés va ser el titular de Defensa, Segur Ibèrica es va endur més de 93 milions en adjudicacions del Govern.

 

INFORMA: ES DIARIO

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.818 suscriptores