Oct 11

L’Alcaldessa de Badalona es planteja desobeir si el jutge li prohibeix obrir l’Ajuntament el 12O

L’Ajuntament de Badalona està a l’espera de la decisió judicial a instàncies de la delegada del govern espanyol, María de los Llanos de Luna, amb l’objectiu d’obligar aquest consistori a obrir demà 12 d’octubre i després decidiran si acaten o no la resolució judicial. En aquest sentit, l’alcadessa de Badalona, Dolors Sabater, durant una entrevista a Catalunya Ràdio ha manifestat que: “un cop arribi, veurem com responem” i també ha assegurat que “dilluns al vespre encara no havien rebut cap notificació”. Val a dir que l’Ajuntament va pactar amb els sindicats canviar el dia 12 d’octubre i fer-lo laborable pel dia 9 de desembre i fer aquest festiu i així aprofitar aquest pont, que té més sentit que no pas fer un dia de festa entre setmana.

De totes maneres, cal dir que sobre treballar o no el dia 12 d’octubre és una “opció voluntària en què els motius inclouen els que ho fan per convicció, perquè no tenen res a celebrar, i d’altres per conveniència del seu calendari laboral”.

L’alcaldessa ha afegit el que molts pensem i és que “el qüestionament de la celebració és coneguda arreu. amb moviments d’oposició als EUA o a països de Sud-Amèrica, ja que simbolitza un genocidi”.