Jun 21

L’Alcalde de Terrassa fa esclatar l’estratègia del PSC per impedir el referèndum

Jordi Ballart, alcalde de Terrassa, del PSC, ho hem dit bé, del PSC, no del PSOE… potser l’últim reducte que queda del PSC a Catalunya, ha fet enfadar la direcció de Ferraz i ha dit que no impedirà el referèndum: “jo no impediré que els ciutadans de Terrassa puguin votar”. 

 

Ballart ha participat en una entrevista al diari digital independentista Vilaweb, on repassa l’actualitat política municipal i el referèndum que tindrà lloc el proper dia 1 d’octubre. A la pregunta de si la Generalitat us demana d’obrir equipaments municipals, què farà el PSC de Terrassa, Ballart contesta que: Jo no seré qui impedirà que els ciutadans de Terrassa es puguin expressar a les urnes. La gent té el dret de vot, i jo no sóc ningú per a impedir això i no col·laborar-hi. Si hi ha un govern democràtic que, a partir d’una legalitat, ho demana; si hi ha un informe favorable del secretari municipal, això es farà. Però a Terrassa el vot igualment és garantit, perquè, entre més coses, la Generalitat té noranta-set espais de la seva titularitat a la ciutat amb què es pot garantir el vot a pràcticament tots els racons de la ciutat, si els obre demà.

 

Ja ha transcendit que els barons socialistes com Miquel Iceta, Felipe González, Suana Díaz, Àngel Ros i, fins i tot, al mateix Pedro Sánchez no ha agradat gaire la idea. No estan acostumats a que algú del PSC tingui aquestes idees. 

 

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.825 suscriptores