Nov 06

L’alcalde socialista de Palafolls multa un pagès per col·laborar amb l’1 d’Octubre

L’Ajuntament de Palafolls (Maresme), del qual és alcalde el socialista Valentí Agustí,  ha interposat una multa de 200 euros a un pagès del municipi que durant el referèndum de l’1 d’octubre va situar el seu tractor a uns 500 metres de l’entrada de l’institut del poble amb l’objectiu de barrar el pas a les forces d’ocupació.

La multa és per una infracció de circulació considerada “greu” i el pagès que l’ha rebuda, Miquel Riera, té ara fins al 17 de novembre per pagar un import bonificat de 100 euros, tot i que no podria fer al·leagacions Amb tot, ja ha anunciat que no està conforme amb la resolució i que ha traslladat el cas als advocats d’Unió de Pagesos perquè la puguin recórrer. En aquest sentit, Riera explicq que el tractor es va anar movent a llarg del dia per permetre l’accés l’entrada i sortida d’altres vehicles o de vehicles d’emergències.

 

 

El pagès condemna l’actitud de l’alcalde, representant de la sucursal del PSOE a Catalunya: “És vergonyós que amb tot el que va passar l’1-O, tingui la barra de sancionar-nos. És absurd i s’hi ha lluït”, ha etzibat. Riera avisa l’alcalde que “si creu que amb 200 euros ens farà por de cara a una altra manifestació amb els nostres tractors està ben equivocat”.

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.828 suscriptores