Nov 25

L’Ajuntament unionista de Rubí celebrarà el ‘Día de la Constitución’ amb festa grossa

 

FOTO: AJUNTAMENT DE RUBÍ

FOTO: AJUNTAMENT DE RUBÍ

El proper dia 6 de desembre, data en què es commemora l’aprovació de la Constitució espanyola de 1978, l’Ajuntament de Rubí (Vallés Occidental) organitzarà un acte institucional per celebrar el ‘Día de la Constitución’ arran de la moció presentada pel Partit Popular (PP) per celebrar aquest esdeveniment a la ciutat.

Així, el text s’ha aprovat amb els vots a favor del Partit dels Socialistes de Catalunya(PSC), Ciudadanos (C’s), el Partit Popular (PP) i el regidor trànsfuga del Partit Demòcrata Català (PDC), Sergi Garcia. Per la seva banda, Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Alternativa d’Unitat Popular (AUP), Iniciativa per Catalunya Verds (ICV) i el Partit Demòcrata Català (PDC) van votar en contra, mentre que Veïns per Rubí (VR) es va abstenir.

El portaveu del PP, Jonatan Cobo, va defensar la moció dels popular amb una frase de manual: “Aquí en aquesta sala de plens no estaríem ningú de nosaltres si no fos per la Constitució Espanyola que va ser el text que va portar Espanya a la democràcia després de la mort d’un dictador”.

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.806 suscriptores