Jun 19

L’Ajuntament unionista de Calafell prohibeix les estelades

La guerra de banderes a Calafell (Baix Penedès) sembla que no acaba. Uns les pengen i els altres les despengen. Aquest cap de setmana, membres d’ERC i de l’ANC de Calafell van hissar banderes estelades a la zona del Passeig Marítim, desafiant així l’unionisme de PP i Ciudadanos, integrants del govern local, que creuen que aquesta actuació és il·legal. 

Els independentistes van ser frenats per agents de la policia municipal que rebien odres unionistes i els van demanar la documentació. Davant la negativa inicial, els agents van avisar que els podrien detenir, raó per la qual finalment es van acabar identificant. Entre ells hi havia un dels dos regidors d’ERC a l’Ajuntament, Joan Soler, i el secretari d’organització al municipi, Jordi Cervero.

Des de l’ANC es té la sospita que va ser una regidora del PP d’aquest municipi, Maite González, qui va avisar a la policia quan va veure que s’estaven penjant estelades a la via pública. 

Amb tot,  la ‘guerra’ de les estelades a Calafell ja fa mesos que dura. Abans de Sant Jordi, la brigada també va retirar en poques hores un seguit d’estelades que s’havien penjat, en aquell cas, al nucli antic.

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.807 suscriptores