Dic 03

L’Ajuntament de Girona se’n riu a la cara de la Junta Electoral mentre l’espanyolada s’enfila per les parets

L’Ajuntament de Girona no despenjarà la pancarta de “Llibertat Presos Polítics” de la façana de l’edifici, almenys, fins dilluns, malgrat la petició de la Junta Electoral ha demanat de fer-ho en menys de 24 hores. Des del consistori expliquen que no coneixen el requeriment, ja que no han rebut cap notificació formal, ni tampoc la desestimació del recurs que van presentar per evitar treure la pancarta. Dilluns al matí, un cop l’ajuntament obri, un equip de juristes estudiarà l’escrit de la Junta i prendran la decisió corresponent. 

 

 

L’Ajuntament de Girona va interposar un recurs per tal d’evitar haver de despenjar el cartell com ja han fet altres consistoris de la província de Girona, com Ribes de Freser (Ripollès), Figueres (Alt Empordà) i Camprodon (Ripollès), arran d’una petició de la junta. El cas d’Olot (Garrotxa) és una mica diferent ja que va decidir retirar-la per iniciativa pròpia abans de rebre el primer requeriment.

En qualsevol cas, l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ja va deixar clar que si finalment havien de retirar la pancarta, buscarien una solució imaginativa per intentar burlar la prohibició.

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.828 suscriptores