Ene 10

La vice-presidenta de la metròpoli ve avui a la colònia

FOTO: PUREZA Y EMOCIÓN

FOTO: PUREZA Y EMOCIÓN

La vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, tornarà avui al nostre país per tal  d’inaugurar la seu de l’Oficina Integral de la Seguretat Social, a Reus (Baix Camp). 

Santamaría no vindrà sola sinó que ho farà acompanyada de la ministra de Treball i Seguretat Social, Fátima Báñez, per ser la responsable de la cartera en qüestió. També assistiran a l’acte per fer-se la fotografia de rigor el secretari d’Estat de la Seguretat Social, Tomás Burgos, i el delegat del Govern espanyol a Catalunya, Enric Millo.

La visita de Santamaría aquest cop serà, en principi, ràpida, però curiosament l’encarregada d’orquestrar l’Operació Diàleg inaugura la nova seu d’un edifici de la Seguretat Social quan un dels motius de tensió entre el Govern i l’Administració espanyola és l’avenç en les estructures d’Estat.

Així, doncs, en un intent fallit de l’operació diàleg i amb l’objectiu de tenir la colònia contenta, aquesta serà la cinquena visita de la vicepresidenta espanyola a Catalunya en poc més de dos mesos. La primera, el 19 de novembre, Santamaría assistia als premis de la patronal Foment del Treball on va coincidir amb el president, Carles Puigdemont. La segona, només dos dies més tard, el 21 de novembre, Sáenz de Santamaría inaugurava en la presa de possessió del nou delegat del govern espanyol, Enric Millo. La tercera, el 7 de desembre, Santamaría es reunia, al seu despatx de la Delegació del govern espanyol a Barcelona, amb el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, i amb la presidenta de Ciudadanos, Inés Arrimadas. La quarta i última fins la d’avui que seria la cinquena, la visita de Santamaría va ser el passat 17 de desembre quan va presidir la reunió de la ponència política i territorial del PP a Barcelona. 

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.821 suscriptores