Oct 19

Telecinco fa broma sobre la independència de Catalunya i dóna a entendre que estem bojos

Telecinco (Mediaset) va protagonitzar l’anècdota de la setmana en fer una sàtira política sobre el referèndum d’independència de Catalunya. En clau d’humor algunes de les frases destacades foren:

Enrique Pastor: no es legalmente posible la secesión de un rellano […] los estatutos son intocables, una comunidad de propietarios es unica e indivisible.

Maite Figueroa: ademas esto tendriamos que votarlo entre todos los propietarios.

Enrique Pastor: no puedes convocar nada, no tienes autoridad

Lola Trujillo: vaya gilipollez de junta, con las cosas que tengo que hacer (per tant donant a entendre que «això» de la independència és una «gilipollez»).

Més endavant del mateix capítol, Antonio Recio (Jordi Sánchez) va posar una tanca simulant una frontera al seu replà fent pagar aranzels als propietaris dels països superios i inferiors que hi volien passar, simbolitzant d’aquesta manera la -suposada- sortida de la Unió Europea que molts intenten defensar, sense fonament. 

 

Antonio Recio, el veí que es volia independitzar és un personatge egoïsta i interessat. De tots els veïns possiblement el més insolidari i més mala persona. Tota una indirecta del que realment pensen de nosaltres.