Ene 08

La periodista Pilar Eyre revela a Telecinco que la relació del Borbó emèrit amb les seves nétes és inexistent

FOTO: EUROPA PRESS

FOTO: EUROPA PRESS

Que el Rei emèrit Juan Carlos I té mala relació amb la Reina Letizia no és cap novetat. I amb Iñaki Urdangarin tampoc. I amb Jaime de Marichalar tampoc. I si us expliquem que no té cap tipus de relació sentimental ni marital amb la Reina emèrita Sofia tampoc us farem cap descobriment.

FOTO: PERIODISTA DIGITAL

FOTO: PERIODISTA DIGITAL

Però resulta que el caçador d’elefants amb qui té millor relació és amb la seva filla Elena, qui li va recomanar que insistís en el divorci entre Cristina i Urdangarin. Tot plegat explicat al programa telescombraries del cor ¡Qué Tiempo tan Feliz! dirigit per María Teresa Campos en celebració dels 79 anys de l’exmonarca. 

FOTO: EL PERIODICO

FOTO: EL PERIODICO

Com si d’una competició es tractés, els diferents tertulians aportaven suposades prímices. Jaime Peñafiel assegurava que l’any 2012 Juan Carlos es va voler divorciar de Sofia però que, finalment, no van tirar endavant la dissolució matrimonial per guardar les aparences davant dels partidaris de la monarquia. “El Rei no és un bon marit, des de 1975 que no té cap relació amb Sofia”, apuntava Pilar Eyre. Tot seguit intervenia Mariñas “pobra Sofia… cuantes vegades li hauran posat… (les banyes)”. 

Finalment, Pilar Eyre, com a “bomba” de la nit va apuntar que “Juan Carlos no veu les seves nétes, és un pare i un avi absent”. I va criticar la figura de la Reina Letizia: “el responsable de portar els seus néts amb els avis és el fill”, deixant entreveure que era ella qui vetava aquest fet. 

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.818 suscriptores