Ene 13

La nova ineptitud d’Adif que va provocar un fort ensurt

 

Tots recordareu l’ensurt que van patir dimarts al vespre els usuaris de l’estació de tren de Sants de Barcelona. Els serveis de seguretat van trobar una maleta sospitosa dins l’estació i van ordenar evacuar el recinte fins que el departament especial del Tedax analitzés el presumpte artefacte. 

Tot i això, la maleta sospitosa s’ha trobat en un tren que ja no era a la instal·lació, sinó a cotxeres, segons ha explicat el conseller d’Interior, Jordi Jané. Ha estat un cop allà quan els tècnics d’Adif que feien la revisió final del tren han detectat el paquet, i han decidit retornar-lo a l’estació en taxi. I un cop allà, han avisat els Mossos d’Esquadra, que han ordenat el desallotjament de la instal·lació perquè els artificiers del Tedax poguessin determinar si hi havia perill o no.

De manera que queda clara la negligència d’Adif que va moure un paquet sospitòs des d’una zona «fora de perill» cap a una «zona de perill» No podrien haver anat els agents especials a cotxeres enlloc de portar el paquet a l’estació i haver de desallorjar-la?

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.830 suscriptores