Ene 13

La macro-purga que ha efectuat Albert Rivera a Ciudadanos avergonyeix tothom

 

FOTO: NO ENTIENDO NADA

FOTO: NO ENTIENDO NADA

Els afiliats crítics amb l’aparell de Ciudadanos que formen part del grup de treball denominat TranC’sparencia consideren que el partit no necessita més eines disciplinàries que les que ja té i han indicat que, si s’haguessin aplicat aquestes eines “en els últims 30 mesos (dos anys i mig), podrien haver estat expulsats de la formació més de 2.000 afiliats”. 

Així ha respost TranC’sparencia en una nota de premsa el portaveu de Ciudadanos al Congrés dels Diputats, Juan Carlos Girauta, que ha defensat els canvis que la direcció del partit, encapçalada per Albert Rivera, ha proposat introduir en el règim disciplinari dels nous Estatuts que s’hauran de votar i aprovar en l’assemblea general de febrer i si sortís un resultat positiu, tindrien llum verda per començar a aplicar-los. 

Girauta justifica que s’han de “donar eines” a la secretaria d’organització per detectar ràpidament i frenar grups d’afiliats procedents “d’un partit” o “d’un lobi, un grup d’amics o un grup d’empresaris” que decideixen “copar una agrupació “per perseguir fins contraris als “interessos del partit”. En aquest sentit, Girauta considera que aquests grups “podrien haver destruït Ciutadans des de dins”. 

Però des de TranC’sparencia rebutgen aquests arguments. Serà qüestió d’esperar, doncs, per veure què passa amb les discrepàncies internes de Ciudadanos. 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.827 suscriptores