Sep 02

La futura reina espanyola ha après català mirant les 3 Bessones

La filla dels Borbons i propera Reina d’Espanya, Elionor Borbon Ortiz, farà dotze anys d’aquí pocs dies i des de la monarquia ja ho tenen tot a punt perquè comenci el primer curs de secundària, primer d’ESO al mateix centre on ho va estudiar el seu pare i on també ho fa la seva germana petita, la infanta Sofia: el catòlic Los Rosales de Madrid. En aquest sentit, en notícies anteriors, des de Per Catalunya ja ens vam fer ressó de les seves aspiracions lingüístiques (AQUÍ)

L’escola aprendre 4 idiomes: anglès, francès, alemany i mandarí. Res de català ni de les altres llengües co-oficials a l’Estat. L’idioma escollit, doncs, a banda de l’anglès que ja el domina a la perfecció és el xinès, idioma que domina fins al punt de saber dir les parts del cos o cantar cançons en mandarí. 

 

Quant el català, des de la Zarzuela es diu que la futura Reina s’està familiaritzant amb l’idioma veient vídeos de ‘Les Tres Bessones’. No sabem si només això o també parla català en l’intimitat, com l’expresident Jose Maria Aznar. Roser Capdevila i ‘La ‘Bruixa Avorrida’ no són Kurosawa però si la nena ho mira és fa el fet. 

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.818 suscriptores