Dic 02

La filla d’una fundadora d’Hazte Oír li dóna una lliçó de dignitat declarant que és transexual

Marcela Aranda és una de les líders de l’associació ultra catalòlica, homòfoba, desfassada i arcaica Hazte Oír, coneguda per circular per tota Espanya amb un autobús del color de Ciudadanos sota el lema “Els nens tenen penis. Les nenes tenen vulva. Que no t’enganyin”, un missatge ple d’odi cap al col·lectiu transexual i que va aixecar molta polseguera.

Tot i això Aranda no es podia imaginar mai de la vida que una de les seves filles tingués aquesta -segons ella- “malaltia”. Així, ha quedat amb un pam de nas quan aquesta ha convocat roda de premsa per sincerar-se davant l’opinió pública i explicar que és transexual i lesbiana, clavant-li un autèntic clatellot a la seva mare. 

L’heroïna és Carla González Aranda. Malgrat tenir una família amb uns valors qüestionables, ha demostrat la seva valentia, ha sortit de l’armari i ha animat a la gent que estigui en la seva situació a fer-ho. En aquest sentit, la Carla ha anunciat que començarà el procés de reassignació de sexe i ja ha iniciat tots els tràmits burocràtics per canviar-se el nom.

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.830 suscriptores