Nov 21

La filla d’Enric Millo es declara obertament sobiranista

FOTO: OMNIUM CULTURAL

FOTO: OMNIUM CULTURAL

“La consulta al poble és necessària per saber què vol. I si ens hem d’esperar a les pròximes eleccions ens esperarem, però no crec que sigui molt difícil fer una consulta. I fer-la bé”. Aquesta és l’opinió de Montse Millo, estudiant de Ciències Polítiques i filla d’Enric Millo, delegat del govern a Catalunya i membre del Partit Popular. 
 

Montse Millo va declarar-se sobiranista en un llibre publicat pel periodista Jofre Llombart el 2014. A Doncs jo, ara, votaré “sí”  (Angle Editorial,2014). El llibre recollia testimonis que desmentien la fractura social a Catalunya i defensaven a celebració d’una consulta. I un d’ells és Montse Millo. 

“És un dret i una obligació exercir la democràcia”, assegurava la filla de l’actual delegat del govern espanyol, que també explicava que la seva voluntat és tenir un “nou marc legal estricte que blindés les decisions i les opinions del poble de Catalunya”.

M”‘agradaria ser alcaldessa de Girona tot i que no hi ha cap partit que em representi”, acaba la seva intervenció en el llibre Montse Millo. 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.805 suscriptores