Nov 04

La felicitació de Junqueras al seu fill que ahir va fer 4 anys que t’emocionarà

El vicepresident de la Generalitat, convertit en pres polític igual que la resta de consellers del Govern per voluntat de la jutgessa de l’Audiència Nacional espanyola, Carmen Lamela, ha volgut enviar un missatge de felicitació al seu fill Lluc, que ahir va fer quatre anys i ho ha fet a través del programa El món a Rac1, des d’on el periodista Jordi Basté ha llegit unes frases de part de Junqueras i la seva dona.

“Per molts anys de part dels teus pares”, començava la felicitació. “Ahir, el teu pare no va poder estar amb tu. Està de viatge uns dies, no sap encara quants”, deia el missatge, i assegurava que li durà “un regal quan torni”. 

 

 

FOTO: LA VANGUARDIA

 

Per acabar, demanava al fill del vicepresident que se senti “orgullós d’ell, que està buscant per a tu (Lluc) i la Joana (la filla petita de Junqueras) un futur millor”. 

El missatge de Junqueras cap al seu fill Lluc no va sre l’únic. En aquest sentit, la periodista catalana Pilar Rahola, tal com us vam explicar des de Per Catalunya ja va publicar una piulada molt emotiva que feia plorar d’emoció (AQUI). 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.829 suscriptores