Nov 30

La dignitat d’aquest grup de Mossos contra les imposicions del 155

Després del cessament del Major dels Mossos d’Esquadra, Josep Lluis Trapero, per part de l’Estado español en el marc de les mesures que acompanyaven l’aplicació de l’article 155 de la Constitución, i la seva substitució per Ferran López, un grup d’agents del cos ha demostrat el seu rebuig i ha denunciat la intervenció de l’Estat contra Catalunya i les seves institucions.

 

 

Els últims dies, aquests agents afins a Trapero han difós un comunicat en el qual ataquen amb extraordinària duresa la seva substitució per Ferran Lopez. En l’escrit, els mossos independentistes titllen a López de “il·legítim cap del Cos” i li retreuen la seva assistència al funeral de José Manuel Maza. “La seva presència en aquest acte la valorem com una vergonya i un deshonor”, afirmen. “És el preu que ha de pagar per ocupar la butaca de màxim responsable del Cos?”, es pregunten.

Però més rellevant encara és quan els mossos protesten pels expedients en marxa contra els policies que van desobeir als jutges el dia del referèndum il·legal. “Estem assistint a la miserable persecució en diferents fronts, dels companys que van prestar servei l’1 d’octubre”, expliquen. 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.830 suscriptores