Nov 10

La darrera i ridícula proposta de l’Estat

FOTO: EL PAIS

FOTO: EL PAIS

Soraya Sáenz de Santamaría, vicepresidenta del govern espanyol,  ja és oficialment la responsable al capdavant de la coordinació de competències amb les diferents comunitats autònomes i ajuntaments, unes competències fins ara en mans del renovat Cristóbal Montoro,  capdavant del ministeri d’Hisenda. Així, doncs, en l’acte oficial que traspassava aquesta nova tasca, Sáenz de Santamaría ha volgut deixar clar que per gestionar aquestes funcions fa falta “esforç, empatia i imaginació”, i que el seu objectiu és “escurçar distàncies” a través del diàleg.

En aquest sentit, Soraya Saenz de Santamaría ha explicat en una conversa informal amb gent del món del periodisme que li han trucat diverses persones, entre les quals, el vicepresident econòmic de la Generalitat, Oriol Junqueras.

En aquest sentit, ‘Hisenda ha avançat aquest dilluns que el proper consell es convocarà aquest mateix mes per poder considerar els nous objectius de dèficit per a les diferents CCAA i administracions públiques diverses així com   negociar el sostre de despesa pública abans de la presentació dels nous pressupostos.